Rage HD

Rage HD 1.11

Bloedstollende first-person shooter met prachtige graphics

VOOR

  • Prachtige graphics
  • Besturing met gyroscoop / bewegingssensor
  • Mooie geluidseffecten

TEGEN

  • Wij vonden ze niet

Excellent
9

Rage HD is een actiespel voor iPad en nieuwere iOS-apparaten (iPhone 3GS, 4 en iPod touch 4). Het spel is een on-rails shooter, wat betekent dat je niet zelf beweegt maar op een vast traject zit. In het spel maak je deel uit van gameshow 'Mutant Bash TV': een show met als hoofddoel het uitschakelen van mutanten.

Rage HD speelt zich af in een post-apocalyptische woestenij, ergens in de toekomst. Het decor doet een beetje denken aan dat van Fallout en de wereld is evenzo afgetakeld maar vooral verwilderd. De bewoners vermaken zich onder andere met spelshows waarin de deelnemers het opnemen tegen gemuteerde gedrochten. Jij kruipt in de huid van zo'n deelnemer en moet door 3 verschillende gebieden trekken en de boel ontdoen van gespuis.

De besturing van Rage HD is naar wens in te stellen, maar het speelt bijzonder prettig met de gyroscoop in je iPhone 4 of iPod touch 4. Hoewel de term 'on-rails' weinig vrijheid suggereert, is het richten van je guns door het bewegen van je toestel erg vermakelijk. Rage HD is dan ook echt een schietspel zoals je gewend bent uit de speelhal, maar met je iPhone als pistool. Al snel zit je op het puntje van je stoel en slinger je je apparaat heen en weer om mutanten naar een andere wereld te helpen.

Tijdens het spel tik je op het scherm om bonussen te pakken, in de vorm van geld, munitie en (aanvulling van) gezondheid. Het is daarbij belangrijk om rap op het scherm te tikken, omdat de snelheid van de game best hoog ligt. Deze vaart -in combinatie met de prachtige graphics- zorgt voor enorme adrenalinekicks en niet alleen het publiek maar ook jij smeekt na afloop om meer. Dankzij Rage HD demonstreren eigenaars van nieuwe iPhones en iPads dat het écht mobiele spelcomputers zijn!

Rage HD laat zien wat Apple's apparaten kunnen en is tot in de puntjes uitgewerkt. De prachtige beelden en bloedstollende actie maken deze shooter een echte must have voor iOS fanaten.

Meeste downloads Actiespellen voor iphone

Meer
Rage HD

Download

Rage HD 1.11

Beoordelingen about Rage HD